Bio-Therapeutic profesionalna linija proizvoda za lice i tijelo

Bio-Therapeutic je najsuvremenija linija proizvoda za njegu lica i tijela iz SAD-a koja u kombinaciji s aparatima najnovije generacije daje novu dimenziju tehnologiji njege i ljepote uz zapanjujuće rezultate. Bio-Therapeutic proizvodi ne sadrže paraben, dodane mirise, svi su na bazi vode i imaju ionizirajuće djelovanje. Svaki preparat je posebno osmišljen da radi u sinergiji s tehnologijom naših aparata u ponudi, te kao zasebni proizvodi.

BT je brend osmišljen pomoću znanosti, te sve formulacije preparata sadrže najnovije aktivne sastojke sa svojim kliničkim ispitivanjima koje potvrđuju njihov mehanizam djelovanja i učinkovitost rezultata. Za razliku od mnogih proizvođača koji koriste neznatnu količinu aktivnih sastojaka, Bio-Therapeutic koristi najviše količine dostupnih aktivnih sastojaka kako bi se ostvarili najviši mogući rezultati tretmana.

Bio-Therapeutic nudi liniju proizvoda od 34 ciljanih proizvoda Vama na izbor. Proizvodi se ne preklapaju i ne postoje suvišni proizvodi. Svaki BT proizvod ima svoju svrhu i svaki donosi nešto drugačije kao rezultat. Za razliku od drugih linija kozmetike koje mogu imati 4 puta više proizvoda, BT linija proizvoda je jednostavna i lagana za razumjeti. To omogućuje odličnu integraciju s svim profesionalnim tretmanima u našem salonu, te za nastavak Vaše kućne njege.

Naziv Specifikacija

Platinum

Peptide Serum
Peptide Cream
Relaxing Serum
Restore Eye Cream
Brightening Cream

bt-Cocktail

Strategic 3 part skin care energy system

HD Hyaluronic Masques

HD EYE Masque 10 pack
HD NECK Masque 10 pack
HYALURONIC 10 pack