Klasični tretman lica odnosno mehaničko čišćenje

Čišćenje lica jedan je od osnovnih tretmana koji nudimo u našem salonu. Ovaj tretman nema isključivo funkciju liječenja kože već djeluje i preventivno kao održavanje prije samih upala. Miteseri i nečistoće na koži otklanjaju se dubinski i mehanički kako bi se pore potpuno očistile.

Prije samog tretmana koža se pripremi i očisti za tretman našim Bio-Therapeutic preparatima, napravi se enzimski piling kože, te se nakon toga cijelo područje lica i dekoltea omekša i zagrije parenjem pomoću vapozona. Nakon toga slijedi sami postupak mehaničkog čišćenja. Nakon tretmana, koža se nahrani i obnovi Bio-Therapeutic preparatima ili maskom ovisno o tipu kože, te svaki tretman prilagođavamo Vašim potrebama.

Tretman redovitog održavanja lica preporučamo da se izvodi barem jednom mjesečno kako bi Vaše lice zadržalo mladenački i svježi izgled. Točna učestalost tretmana ovisi o Vašem tipu kože, odnosno da li je koža suha, masna ili kombinirana. Tu informaciju mogu Vam točno preporučiti naše stručno osoblje salona nakon tretmana ili konzultacije. Kao nastavak tretiranja Vašeg lica možemo Vam preporučiti i preparate Bio-Therapeutic koje ćete nastaviti koristiti za vrijeme kućne njege.